Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:58 am

Tony Adams: Francuzi imaju Mbappea, ali imamo i mi Saku, Fodena i Grealisha

Uoči četvrtfinalnog susreta Svjetskog prvenstva između Engleske i Francuske, optimistična je legenda Arsenala i bivši stoper engleske reprezentacije Tony Adams.

– Prije početka natjecanja sam se nadao da ćemo izbjeći Francuze u četvrtfinalu. Međutim, nisu me uvjerili u dosadašnjem tijeku natjecanja u svoju superiornost. Imaju slabosti, u svakoj utakmici do sada su primili gol. To sigurno brine Didiera Deschampsa, i to je naša šansa.

Mislim da će bekovi odlučiti pitanje pobjednika, tu isto mislim da smo kvalitetniji. Usto, Jules Kounde i Theo Hernandez zajedno imaju samo 25 nastupa za reprezentaciju, dok naši Luke Shaw i Kyle Walker imaju preko 99 nastupa. Ljudi tvrde, ako Kylian Mbappe dođe jedan na jedan s  Harryem Maguireom, sve je gotovo. Da, ali on će napadati Walkerovu stranu, a tu je bliži John Stones od Maguirea.

U veznoj liniji smo također jači. Imamo Bukaya SakuPhila Fodena i Jacka Grealisha. Nemamo se razloga bojati Francuza – zaključio je Tony Adams.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)