Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
5:43 pm

NIVES CELZIJUS: Ti si ono što me zanima, svi drugi su djeca mamina…

Nives Celzijus snimila je novu pjesmu i spot. Tek dio stihova otkrila je na svom Instagram profilu. Fanovima je najavila i kako će uskoro biti objavljen spot za pjesmu, a do tada je sve prepustila mašti pratitelja i pokazala tek jedan trenutak sa snimanja. Sve se odvijalo, prema oznaci na njezinoj objavi, u Sportskom ribolovnom izletištu Melinski kut.

 – … Al’ znaj da sam takvog željela, ti si ono što me zanima, svi drugi su djeca mamina… – dio je pjesme koji se može čuti u objavljenoj priči na Nivesinom Instagramu gdje broji 456 tisuća pratitelja.

– Nogice vani uvijek… – pomno je pratio Nivesine pokrete snimatelj i davao joj upute. 

S velikim osmjehom na licu dok se ljuljala u ležaljki na stablu, zasigurno je zagolicala maštu brojnih pratitelja. Uz nekoliko taktova može se zaključiti kako će to biti još jedna njezina vesela pjesma u nizu.

Nema sumnje kako će i ovoga puta Nives donijeti nešto sasvim drugačije na estradnoj sceni, kako to uobičajeno i radi otkada je javnost upoznala ovu svestranu četrdesetjednogodišnju Zagrepčanku.

View this post on Instagram

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)