Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:41 pm

ŠAH: Ivan Šarić postao prvak Hrvatske

Danas je završeno pojedinačno prvenstvo Hrvatske u šahu, koje se igralo u hotelu Pax u Splitu. U posljednjem kolu su sve partije završene brzim remijem, osim susreta Roberta Zelčića i Vladimira Bukala, u kojem je Zelčić slavio bijelim figurama.

Prvak je postao Ivan Šarić, kojem je ovo peti naslov. Splićanin je naslov osvojio s 7 i pol bodova. Drugo mjesto je osvojio Ante Brkić s 6 i pol bodova, dok je treći bio Marin Bosiočić s istim brojem bodova, ali slabijim dodatnim kriterijima.

Četvrti je bio Zoran Jovanović s također 6 i pol bodova, ali najslabijim dodatnim kriterijima. Peto mjesto su podijelili Saša Martinović, Hrvoje Stević i Ante Šarić s šest bodova. Osmi je bio prošlogodišnji prvak Zdenko Kožul s pet i pol bodova. Deveto mjesto su podijelili Bojan Kurajica i Robert Zelčić s četiri i pol boda. Jedanaesti je završio Darko Dorić s četiri boda, dok je posljednji bio Vladimir Bukal s dva i pol boda.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)