Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:24 pm

Olivier Giroud: Emocija je neopisiva

Francuska je pogotkom Oliviera Girouda u 78. minuti svladala Englesku 2:1 i plasirala se u polufinale. Oduševljen je poslije utakmice bio napadač Francuza.

– Emocija je neopisiva. Ova utakmica me dosta podsjetila na onu protiv Belgije prije četiri godine. Kada mi je Pickford obranio onaj udarac, vjerovao sam da ću dobiti još jednu priliku, i samo minutu kasnije me je Griezmann sjajno našao. Hvala mu na tome.

 Atmosfera u svlačionici je sjajna. Došao nam je čestitati ministar, predsjednik saveza, od bivših igrača tu su Claude Makelele i Liliam Thuram. Ponavljam, emocija je neopisiva – zaključila je zvijezda Francuske Olivier Giroud.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)