Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:30 pm

INDUSTRIJA LJEPOTE U PROBLEMIMA Popularni ukras više se neće prodavati

Piše M.K.

Na zagrebačkoj špici među trendsetericama tema dana je – ukidanje šljokica. Zbog mikroplastike za 20 dana prestat će se prodavati.

Ukidanje blještavila i sjaja uveliko bi promijenilo modni svijet kakav poznajemo. Od časopisa do revija i filmova, piše Dnevnik.hr.

‘Bitne su zato što efekt koji vi postižete sa tim šljokicama, šimereima i gliterima možete postići samo sa tim proizvodima ne možete sa nekim drugim’, ispričala je make up artistica Ivana Lončar

Ljubitelje šljokica može razveseliti što će stare zalihe sada na velike popuste u trgovinama. No nije kozmetika jedina na udaru. Granulirani materijal koji se ukida nalazi se i u ukrasnim papirima pa su promjene već vidljive i u cvjećarnicama, a ukidaju se i božićni ukrasi sa šljokicama.

Cilj je Europe da mikroplastike bude što manje, pa će ukidanja biti još.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)