Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:25 am

Tony Adams: Gareth Southgate ima reputaciju gubitnika, a taj mentalitet se mora promijeniti

Nakon što se Engleska u četvrtfinalu oprostila od Svjetskog prvenstva, svoj rezime je dao i proslavljeni branič Tony Adams.

– Nakon što smo izgubili od Francuske, svi su govorili :’ Glavu gore momci, dobro ste igrali’. Ja to ne mogu podnijeti, ja sam loš gubitnik. Da sam ja izgubio tu utakmicu, bio bih tako neraspoložen da ne bih htio dvije godine razgovarati o toj utakmici. Propustili smo sjajnu priliku za osvajanje Svjetskog prvenstva, a dali smo sve od sebe.

Gareth Southgate, Steve Holland i Chris Powell su sjajni ljudi, ali imaju reputaciju gubitnika, a taj mentalitet se mora promijeniti ako želimo osvojiti nešto. Gareth Southgate ima hrabrosti, ali je nažalost gubitnik. To je ružna istina koja se treba reći.

Engleskoj treba netko karaktera sličnog Bryana Robsona, netko tko je navikao pobjeđivati. Francuska to ima s Didierom Deschampom – zaključio je legendarni branič Arsenala.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)