Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:30 am

FOTO/VIDEO Startala 92. Mrduja, nedostatak vjetra stvara probleme jedriličarima

Piše M.K.

U 11 sati je startala Mrduja, najmasovnija regata na hrvatskoj strani Jadrana, podno Sustipana u Splitu. More je mirno, vjetra nema, što jedriličarima stvara male probleme.

Ova regata predstavlja spektakl za sve Splićane i njihove goste, s obzirom da se radi o regati koja tradicionalno okuplja rekordan broj jedriličara iz čitave regije, uz veliki broj domaćih i stranih gostiju. 

Mrduja tradicionalno uz krstaše, okuplja i veliki broj manjih plovila i posada kojima rezultat nije primarni cilj, omogućavajući da svi ljubitelji mora, od obiteljskih posada i jedriličarskih družina mogu zajedriti uživajući što su dio najmasovnijeg jedriličarskog spektakla na našoj strani Jadrana.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)