Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:10 am

Manchester United kreće po zvijezde Svjetskog prvenstva

Manchester United je prošlo ljeto na Casemira, Antonya, Lisandra Martineza i Tyrella Malaciu potrošio 230 milijuna funti, ali to ne znači da će ‘crveni vragovi’ mirovati u zimskom prijelaznom roku. Dapače, na Old Traffordu se pripremaju za još jedan šoping, a na meti su im zvijezde Svjetskog prvenstva.

– Razgovarao sam s upravom, i dogovorili smo se da se naši ciljevi neće mijenjati. To znači da će biti investicija, što je dobro – potvrdio je trener Manchester Uniteda Erik ten Hag.

Na popisu želja nizozemskog stručnjaka se nalaze Cody Gakpo, Cristian Pulišić i Goncalo Ramos. Oni bi trebali zamijeniti Cristiana Ronalda. Špekulira se kako će Benfica za Ramosa tražiti 100 milijuna funti, dok bi za Gakpa ‘crveni vragovi’ trebali izdvojiti 60 milijuna funti. Što se tiče Pulišića, kod njega nema naznaka da bi ga Chelsea prodavao, pogotovo direktnom rivalu u Premierligi.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)