Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:52 pm

Derbi na Gripama za kraj prvog dijela sezone: AFCU vs Olmissum

Piše A. A.

U zadnjoj utakmici prvog dijela sezone 1. HMNL, AFC Universitas (AFCU) odmjerit će snage s MNK Olmissumom u derbiju 9. kola. Dvoboj je na rasporedu  u petak, 16. prosinca 2022., s početkom u 18.15 sati. Mjesto radnje po običaju je mala dvorana na Gripama. 

U jeku blagdanske čarolije, odgovor na pitanje kakva će čarolija biti potrebna da AFCU  uhvati bodove protiv Olmissuma ima igrač Božo Sučić.

‘Sva taktika pada u vodu ako nismo spremni izaći na teren i ‘potući’ se za bodove. Olmissum je odlična ekipa, a mislim da im je najveća kvaliteta držanje visokog ritma kroz cijelu utakmicu. Očekujem tvrdu  utakmicu punu trke i duela, ali vjerujem u svoju ekipu i trenera’, rekao je.

Odluka da će samoinicijativno preispitati vlastite snage nije novogodišnja, već odmah kreće u realizaciju. 

‘Polusezona bodovno nije zadovoljavajuća iako smo u više utakmica  zaslužili bod ili bodove. Manjak koncentracije koštao nas je bodova, a stanje na tablici koliko toliko možemo popraviti u derbiju na Gripama protiv uvijek neugodnog Olmissuma  uz podršku naših navijača’, poručio je drugi AFCU borac Domagoj Čule te pritom pozvao sve prijatelje futsala da ispune tribine male dvorane kao najljepši blagdanski poklon za AFCU. 

Hoće li AFCU uz pomoć podrške s tribina uzeti sva tri boda i ostvariti zacrtani cilj, još uvijek ne znamo. Ono što znamo jest da je cijena ulaznice 20 kn, dok je za studentice i studente Sveučilišta u Splitu uz važeću x-icu ulaz besplatna. Moći će se pratiti i na YouTube kanalu UniSport TV. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)