Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:34 pm

Falklandi ga koštali finala

FIFA je odredila da će finale Svjetskog prvenstva između Francuske i Argentine suditi Poljak Szymon Marciniak, no da je u finale umjesto Argentine prošla Hrvatska, sudio bi Anthony Taylor, uvjereni su engleski mediji.

FIFA – i je neutralnost na prvom mjestu, i nikada ne dozvoljava da nekoj reprezentaciji sudi sudac iz države s kojom ima značajan animozitet. Iako je prošlo 40 godina od Falklandskog rata, FIFA ništa ne prepušta slučaju. Tako je i na prošlom Svjetskom prvenstvu jedan od kandidata za finale bio srpski sudac Milorad Mažić, ali je zbog sudjelovanja Hrvatske u finalu prepustio mjestu Argentincu Nestoru Pitani. Da je u polufinalu umjesto Hrvatske prošla Engleska, Pitana sigurno ne bi sudio, a njegovo mjesto bi vjerojatno zauzeo Mažić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)