Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:40 am

Evo što je Mihajlović govorio o Hajduku i Dinamu

Jučer je od leukemije u dobi od 54 godine umro Siniša Mihajlović, proslavljeni nogometaš koji je sa Crvenom Zvezdom 1991. postao prvak Europe, pa zatim i svijeta. Kasnije je napravio zavidnu karijeru u Italiji igrajući za Romu, Sampdoriju, Lazio i Inter.

Mihajlović je 1990. godine prešao iz NK Borova u Vojvodinu, a pričao je kako je imao i ponude Hajduka i Dinama,

– Hajduk i Dinamo su mi nudili 150 tisuća maraka za četiri godine. To je tada bio veliki novac, ali sam htio u Zvezdu. Znao sam, ipak, kad ste klinac da u Zvezdi teško možete proći, nego samo kad ste već formiran igrač. Došla mi je onda ponuda od Vojvodine za mnogo manje novca – objašnjavao je svoj put za televiziju Crvene zvezde Mihajlović.

U razgovoru za snimanje filma ‘Hajdukov ratni trofej’, o Kupu kojega je Hajduk osvojio u Beogradu protiv Zvezde 1991. godine, Mihajlović je kazao:

– Više sam volio Hajduk nego Dinamo, i u suštini sam više volio Dalmatince jer znaju da žive. Imaju dobro vino, ne rade ništa po čitavu godinu izdaju kuće, imaju more i Split mi se uvijek sviđao kao grad – zaključio je Mihajlović.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)