Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:06 pm

Emiliano Martinez: Naša sudbina je bila da patimo

Argentina je u ludom finalu Svjetskog prvenstva nakon 3:3 u 120 minuta nakon penala svladala Francusku. U heroja se pretvorio vratar Emiliano Martinez koji je prvo u 120. minuti obranio nogom stopostotnu priliku Kolo Muaniju, a zatim je u raspucavanju obranio udarac Kingsleya Comana.

 – Puno smo patili. Mislili smo da imamo kontrolu, ali su se uspjeli vratiti. Bila je to vrlo, vrlo komplicirana utakmica. Naša sudbina je bila da patimo. Imali su posljednju priliku za pobjedu i srećom uspio sam ga zaustaviti nogom. To je trenutak o kojem sam oduvijek sanjao da živim, nemam riječi za to. Otišao sam u Englesku u vrlo mladoj dobi i želio bih posvetiti ovu pobjedu svojoj obitelji – izjavio je heroj Argentine Emiliano Martinez.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)