Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
9:53 am

UŽAS U ZADRU Krao u trgovini pa teško ozlijedio zaštitara!

Piše A. A.

Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljem i provode kriminalističko istraživanje u vezi kaznenog djela razbojničke krađe kao i teške tjelesne ozljede, koji su se zbili jučer oko 9.30 u trgovini na zadarskoj adresi Ulica Ante Starčevića. 

Naime, djelatnik zaštitarske tvrtke u krađi artikla zamijetio je nepoznatog muškarca. Pokušao ga je zaustaviti, pri čemu ga je on odgurnuo i fizički napao. Uslijed napada zaštitar je pao. Muškarac se, pak, udaljio iz trgovine.

Liječnička pomoć zaštitaru pružena je u zadarskoj bolnici. Utvrđene su mu teže tjelesne ozljede, priopćili su iz Policijske uprave zadarske. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)