Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:35 pm

Prvakinja Hrvatske u boksu oduševila žiri Superstara

U drugoj epizodi glazbenog showa Superstar predstavljaju se novi kandidati. Da je konkurencija zaista opaka moglo se primijetiti već u prvoj epizodi, čak njih devetero osiguralo prolazak dalje. 


Nikolina Kolman otvorila je drugu po redu emisiju. Dokazi iz Zagreba, ima 17 godina, a s njom su došle na audiciju u ‘Superstar’ krsna kuma i prijateljica. U slobodno vrijeme obožava peći kolače. Zadnje dvije godine bavi se boksom i aktualna je prvakinja Hrvatske. Nikolina je stekla ljubav prema glazbi zahvaljujući svojoj majci koja je uvijek pjevala te svira klavir. Članovima žirija je otkrila da se bavi boksom. 

– Zašto si ovdje na zvijezdi, a ne stojiš u ringu – pitao ju je Tonči Huljić

– Već sam ja osvojila zlato ove godine – odgovorila mu je. 

Nikolina je objasnila da joj je glazba najveća ljubav. 

– Ja bih prije pjevala nego boksala – istaknula je. 

Nikolina je odlučila na klaviru svirati pjesmu ‘Flowers’ od Miley Cyrus.

View this post on Instagram

A post shared by SUPERSTAR (@superstarcroatia)

– Genijalna je – komentirala je Severina dok je Nikolina pjevala i svirala. Očarala je žiri svojom izvedbom, a Filip je tražio da mu pokaže neke boksačke poteze. 

– Molim te, sruši ga na pod dolje – našalila se Severina. Filip se uspješno izmaknuo Nikolininom udarcu. 

View this post on Instagram

A post shared by SUPERSTAR (@superstarcroatia)

Žiri je pohvalio njezin nastup. 

– Meni je ovo bilo najbolje od svega što sam čula od svih kandidata zbog toga što si ti sve tako ležerno napravila. Ko’ da nećeš. Ti si sila za klavir. Da je sve ovo potpuno iznenađenje i to je ono što se traži – komentirala je Severina. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)