Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:15 pm

VIDEO Ovo su Dalmatinci kojima žiri večeras u Superstaru nije dao prolazak dalje

U drugoj epizodi glazbenog showa Superstar predstavljaju se novi kandidati. Da je konkurencija zaista opaka moglo se primijetiti već u prvoj epizodi, čak njih devetero osiguralo prolazak dalje. Neki od kandidata večeras nisu bili loši, ali, ipak, nisu prošli dalje.

Karlo Orbanić, 34-godišnjak iz Šibenika, nasmijao je i zabavio žiri svojom odjevnom kombinacijom. Radi u udruzi kao asistent slijepim osobama. Karlo svira mandolinu zbog, a odlučio je izvesti ‘Smak svita’ od TBF-a. 

– Ti stvarno zvučiš kao Mladen – komentirao je Tonči nakon što je izveo pjesmu. 

– Isti Mladen – nadovezala se Severina

– Dal’ izgledam kao Mladen – pitao je Karlo. 

– Još malo – odgovorio je Tonči kroz smijeh. 

Karlo je još odlučio izvesti Ring of Fire od Johnnyja Casha, ali nije prošao dalje jer su mu Severina i Filip dali ‘ne’. 

Maria Bandov, 27-godišnjakinja iz Kaštel Lukšića, izvela je pjesmu Doris Dragović ‘Šakom o stol’, dobila je dosta pozitivnih komentara žirija, ali nije izborila prolazak dalje.

Nije prošla ni Omišanka Iris Kovačić, ali je nečim očarala Severinu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)