Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:57 am

Vicente del Bosque: Messi je najbolji igrač kojeg sam imao prilike gledati

Igračka i trenerska legenda Real Madrida, Vicente del Bosque, jučer je napunio 72 godine. Tim povodom je dao intervju za španjolske medije, gdje se prisjetio svoje bogate karijere.

Iskusni stručnjak je s Realom osvojio pet prvenstava i četiri kupa kao igrač, dok je kao trener pridodao još dva ligaška naslova i dvije Lige prvaka. Kao izbornik španjolske reprezentacije je osvojio Svjetsko prvenstvo 2010. i Europsko prvenstvo 2012. Bez obzira na to što je legenda ‘kraljevskog kluba’, Vicente del Bosque je priznao da je ipak najbolji igrač kojeg je ikad gledao nosio dres Barcelone.

Messi je najbolji igrač kojeg sam imao prilike gledati, a dugo sam u nogometu i vidio sam ih puno. Imao je fantastične sezone u Barceloni i uvijek ih je gurao prema naprijed – zaključio je Vicente del Bosque.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)