Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:05 am

PERUN ADVENTURE RACE: 30 timova i 60 natjecatelja na petom izdanju popularne utrke u Podstrani

Piše M.K.

Načelnik Podstrane Mijo Dropuljić uručio je nagrade najboljim natjecateljima petog izdanja Perun Adventure Racea.

‘Jučer je održano peto izdanje popularne utrke Perun Adventure Race u Podstrani. Općina Podstrana i TZ Općine Podstrana podržala je i ove godine ovaj hvale vrijedan događaj, a moja malenkost uručila je medalje i pehar najuspješnijima. Riječ je o najpopularnijoj utrci ovog tipa u Dalmaciji. Sudjelovalo je 30 timova i 60 natjecatelja, a među njima su bili i natjecatelji reality showa.

Utrka se odvijala u parovima u četiri discipline (trail, MTB, kajak i via ferrata) na dužini od ukupno 70 kilometara diljem poljičkog prostora.

Na šetalištu i na plaži u Strožancu bila je postavljena umjetna stijena za penjanje, poligon za streličarstvo i AirSoft. Program za djecu obuhvaćao je penjanje i mali streličarski poligon kao i nastup klauna Šarenka, a ove godine održalo se prvo izdanje dječje inačice utrke Perun Obstacle Challenge 2023 i POColino Dječja utrka sa preprekama. 

Za kraj dana osigurali smo besplatan koncert za sve posjetitelje, a zabavljali su nas Elvis Sršen i Funkblasters’, napisao je na Facebooku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)