Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:47 pm

Udovica Siniše Mihajlovića objavila emotivnu poruku o prvom Božiću bez njega

Piše P. I.

Arianna Rapaccioni Mihajlović, udovica Siniše Mihajlovića, oglasila se na svom Instagram profilu povodom prvog Božića kojeg je slavila bez supruga s kojim je u braku bila 27 godina.

Držeći u naručju njihovu unučicu Violante, Arianna je na svom InstaStoryju objavila emotivnu poruku.

‘Prvi Božić nakon gubitka nekoga je težak. Ne bi slavio, ali to činiš. Zbog djece. Zbog obitelji. Boljet će. Tu su pokloni koje nećeš morati kupovati ove godine. Prazna stolica. Sjećanja na prošle proslave. Glas koji ne čuješ.

Bit će teško, ali izgurat ćeš. Možda ti se, usred svih tih suza, na licu pojavi mali osmijeh. Nema ničeg pogrešnog u tome. Budi zahvalan za slavlja koje ste imali zajedno. Počni novu tradiciju u znak sjećanja na njega i zauvijek pamti ljubav koja je postojala’, napisala je prenosi Index.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)