Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
10:35 am

RECEPT Krumpir salata s inćunima i kaparima

Piše M.K.

U kuhinji uvijek treba upotrebljavati maštu i težiti ka raznolikošću jela. Tako su Fini recepti staru dobru krumpir salatu poslali na ‘make over’.

Sastojci:

krumpir, 500 g (kuhanog u ljusci)

luk, 1 glavica

inćuni, 10 komada (u filetima)

limun, 1

senf, 1 žlica

kapare, 1 žlica

peršin, 1 žlica sjeckani

ekstra djevičansko maslinovo ulje

sol i papar

Upute:

Sok od limuna iscijedimo, kuhani krumpir ogulimo i narežemo na ploške, luk na trakice, a filete inćuna usitnimo.

U zdjelu za salatu ulijemo maslinovo ulje i sok od limuna, posolimo i popaprimo, dodamo senf i pjenjačom izmiješamo sastojke.

Zatim u zdjelu s dresingom dodamo trakice luka, usitnjene inćune, sjeckani peršin te izmiješamo sastojke.

Potom dodamo ploške krumpira, kapare, nježno promiješamo i poslužimo.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)