Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:56 pm

Šarlija: Doslovno se nismo mogli čuti na terenu, gorjelo je cijelu utakmicu, navijači su ovo zaslužili!

Piše D. F.

Zvonimir Šarlija je nakon pobjede Hajduka nad Dinamom (1:0) rekao:

– Mislim da je bio pravi derbi, čvrst, bez spektakularnog nogometa, kakvi derbiji uglavnom i jesu. Bio je velik ulog, sretni smo s pobjedom, svjesni smo da nije bila neka posebna igra, pogotovo u prvom dijelu, da imamo puno prostora za napredak. Uzet ćemo ova tri boda, okrećemo se Rujevici da to potvrdimo, tek je deset kola iza nas i nije ni blizu gotovo.

Kako vam izgleda prednost od +5?

– Ne izgleda, iskreno niti gledam, imali smo i veću prednost, bili smo u drami, neki minus, pa smo opet u plusu, nebitno totalno, ima još dosta za igrati.

Atmosfera?

– Nevjerojatno, nismo se doslovno mogli čuti na terenu, gorjelo je cijelu utakmicu. Navijači su ovo zaslužili, što sa članstvom, što sa svakom domaćom i gostujućom utakmicom ove godine i sretan sam zbog njih. Cijeli ovaj tjedan je bio poseban, mogu reći da se i na treninzima vidjelo da smo dobri, da svi idemo jako, pozitivna je bila atmosfera, baš smo svi kao grupa zajedno, ovo je šlag na tortu.

Je li vam olakšan posao izlaskom Petkovića?

– On je uz Marka najbolji igrač lige i sigurno da je lakše kad on izađe, ali i Drmić je top klasa i nije bilo nešto puno lakše. Oni su imali jalovu inicijativu, mi smo utakmicu tako i pripremili, blokirali šuteve, ponosan sam na cijelu ekipu, od Marka do Lučića i idemo dalje.

Na krizu ste odgovorili s dvije pobjede.

– Nas to ne dira, ali izvana se stvori nervoza, da je u svlačionici cirkus.

Na Rujevici je derbi prvi protiv drugoga?

– Rijeka je stvarno odlična, imali su jedan kiks protiv nas, maksimalan repekt, idemo dobiti utakmicu i nastaviti put. Ova pobjeda je psihološki bitnija od same bodovne prednosti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)