Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:23 pm

VIDEO Pogledajte opasan nastup u Supertalentu od kojeg je svima na trenutke zastajao dah

Iz Španjolske su ravno na pozornicu showa Supertalent stigli The Shester’s i pokazali umijeće prije kojeg je moralo biti izdano i posebno upozorenje za gledatelje.

Nebor i Manoela čine duo ‘The Shester’s’ i imali smo ih priliku upoznati u drugoj emisiji showa, u kojem su pokazali svoj poprilično opasni talent.

– Nas dvoje smo u braku, živimo zajedno u Valladolidu u Španjolskoj. I radimo zajedno. Ja sam radio u jednoj žonglerskoj skupini i onda je došla jedna djevojka u grupu kao zamjena za drugu. To je bila ona. Ja sam se zaljubio na prvi pogled. No nikad joj se nisam usudio to reći – ispričao je Nebor.

– Nikad nije preuzeo inicijativu pa sam ja njega morala pozvati na pivo – dodala je Manoela.

– Uvijek smo pokušavali živjeti od cirkusa. Na početku je bio teško, radili smo na ulici. Danas možemo dobro živjeti od discipline kojom se bavimo, radi se o jako opasnoj točki s puno adrenalina. Ono što mi radimo ne radi svatko, zapravo nas je u svijetu jako malo. Prije mi je Manoela govorila da se nikada za nastup neće dovoditi u opasnost. No onda mi je jednog dana rekla da želi probati jer mi vjeruje. Pitao sam ju je li sigurna i bila je. Savršeno, idemo probati – ispričao je njihov put Nebor.

– Njezin život će biti u opasnosti – najavio je Nebor, a i gledatelji su bili obaviješteni prije nastupa da bi ih nadolazeće scene mogle uznemiriti.

Par je krenuo s opasnim bacanjem noževa, na što su Martina i Maja sklanjale pogled, a onda je krenuo show s vatrom. Noževe koje gore Nebor je bacao s crnom platnenom vrećom na glavi, a svi su uredno završili oko njegove partnerice.

– Niste normalni, pa tko to radi, užas – vikala im je Maja.

No to nije bilo sve, krenuo je još veći show. Naime, Nebor je bacao noževe oko Manoele dok se ona vrtjela na rotirajućem kolutu.

– Ovo je definicija povjerenja u vezi – zaključio je Fabijan.

– Ja imam povjerenja u svog muža i volim ga, ali ne bih mu dala nož u ruke. Nema te ljubavi i tog povjerenja – dodala je Maja.

Nebor i Manoela dobili su četiri da i prošli dalje u natjecanje.

View this post on Instagram

A post shared by supertalenthr (@supertalenthr)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)