Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:37 pm

VIDEO Hitna Ražnjević predstavila se u Supertalentu s talentom kakvog u ovom showu još niste vidjeli

Da svaka nova sezona showa Supertalent donosi pregršt novih i dosad još neviđenih talenata, u drugoj emisiji potvrdio je nastup gospođe Hitne Ražnjević.

– Rođena sam 1960. godine, dolazim iz Rijeke. Ja sam, kad sam završila gimnaziju, jednostavno mi je došlo da bi mi bilo najbolje ići u časne sestre, zašto ne. Vjernica sam, iz katoličke sam obitelji. Mama kaže, nemoj u časne sestre, nećeš imati svoju obitelj. I tako sam se pokolebala i nisam otišla – ispričala je u predstavljanju.

– Preko dana čitam, tako mi je došlo da naučim nešto na latinski. To mi ide, volim latinski jezik, sviđa mi se i engleski, isto je dobar jezik, a baš mi se posebno sviđa talijanski, zapravo njega ću staviti na prvo mjesto iza latinskog, znači na drugo mjesto. Moja motivacija za dolazak na Supertalent je bila – idem probati. Žiri će različito reagirati zato što svatko od njih ima svoje mišljenje, a možda netko od njih to neće ni razumjeti. Ne očekujem ništa posebno, baš se osjećam odlično, nimalo treme, hvala ti Bože – poručila je prije izlaska na pozornicu.

Žiri je odmah u početku iznenadila odgovorom na pitanje kako se zove.

-Zovem se Hitna – rekla je, a onda je dodala da dolazi iz Rijeke, na što se Davor Bilman nije mogao prestati smijuljiti i jedva se uspio pribrati.

-Oprostite, malo sam… – rekao je vidno zbunjen. 

Nije htjela otkriti s kojim se talentom došla predstaviti, a kad je krenula moliti na latinskom, Maja Šuput joj je brzo dala X, a onda je uslijedio X i od Martine.

No Fabijan Pavao Medvešek se sa strane nije složio s njima.

– Ovo je stvarno teško za naučiti, respect – komentirao je.

Hitna je dobila veliki pljesak od publike.

– Imam potrebu odmah argumentirati svoj X. Meni je drago da ste došli ovdje i nadam se da ste se pomolili u naše ime, za sve nas skupa, ali ovome u Supertalentu nije mjesto – objasnila je Martina Tomčić.

– Gospođo Hitna, mi nismo ovdje baš navikli na molitvu, pogotovo ne na latinskom, kak’ bih Vam rekla, nismo mi došli na propovijed. Nije do Vas, do nas je – objasnila je Maja.

– Ja nisam stisnuo X iz neke znatiželje, htio sam vidjeti do kud to može ići – komentirao je Davor.

– Hvala vam što ste se prijavili, hvala vam što ste došli, jer nekako mislim da vama ovo nije šala i da vi stvarno u to vjerujete, vi se s time bavite, i to prenosite, i širite među ljudima, i mislim da je to ključno, i hvala vam na tome. Doći i stati pred ljude, i reći nešto u što zaista vjerujete, to je zaista hrabrost i hvala vam na tome – rekao je Fabijan.

Hitna ipak nije prošla dalje.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)