Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:49 am

VIDEO Dante Drama ima novu pjesmu

Piše P. I.

Reper s Hvara ima novi singl. ‘Lito finito’ je ime pjesme koju je upravo izbacio Dante Drama, a govori o ljepoti jeseni, kraju ljeta te bezbrižnosti i polaganosti koje donosi život na otoku tijekom čitave godine. 

Tekst singla potpisuje Dante, instrumentalnu podlogu je radio producent Klo, dok je za mix i master zaslužan Yura. Ekipa s Hvar TV-a se odlučila za pomalo neobičan način da prikaže kraj ljeta u videu koji prati pjesmu. Naime, snimili su pun mjesec kako pluta nebom. 

– Pun mjesec predstavlja naš "unutarnji svijet", naše skrivene emocije, želje, naše sjene, strahove, brige i snove. Predstavlja naše osjećaje, nesvjesna uvjerenja i prošlost. Pun mjesec nam nudi mogućnosti da osjetimo, učimo iz prošlosti i kreativno otključamo i izrazimo ono što mi doista jesmo – poručuje Dante.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)