Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
2:10 pm

PUKLA LJUBAV Poznata glumica se razvodi nakon 20 godina braka

Piše M.K.

Psiholozi tvrde da postoji razlog zašto se veliki broj brakorazvodnih parnica pokreće upravo u siječnju, početkom nove godine. Potkraj kalendarske godine, naime, mnogi svode račune svog života, te preispituju svoje odluke, a rezultat toga su krajevi mnogih veza i brakova, piše Gloria.

Nove godine tako donose nove razvode, a u taj vlak su uskočili i australska glumica Toni Collette i glazbenik Dave Galafassi. Razvode se nakon dvadeset godina braka i dvoje djece: njihova kći Sage Florence će 9. siječnja proslaviti 15. rođendan, a sin Arlo Robert u travnju slavi 12. rođendan.

Glumica i kantautorica koja je za epizodnu ulogu u ‘Šestom čulu’ zaradila svoju jedinu nominaciju za Oscara, na odluku se izgleda odlučila svega par sati nakon što su agencije i svjetske medije preplavile fotografije njezinog supruga Davea Galafassija u zagrljaju s drugom na plaži u blizini australskog Sydneyja.

‘Nakon dužeg razdoblja života na različitim adresama donijeli smo zajedničku odluku o razvodu’, napisali su supružnici u zajedničkoj objavi na glumičinom Instagram profilu.

‘Zahvalni smo jedno drugom na svim lijepim trenucima koje smo zajedno proživjeli, a posebno na našoj predivnoj djeci čija nam dobrobit ostaje prioritet. Bez obzira na nove okolnosti ostajemo predani cilju njihovog odgoja, jer svako dijete zaslužuje ljubav oba roditelja. A mi nastavljamo dalje svojim putevima u skladu s idejom da je svatko od nas tvorac svoje sudbine. Učinit ćemo sve da kroz naš proces razvoda prođemo pokušavajući se zajednički dogovoriti oko svih bitnih pitanja koja se sada nameću’, piše u njihovoj zajedničkoj objavi.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli TONI COLLETTE (@toni_collette_official)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)