Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:04 pm

U NEDJELJU U KAŠTELIMA Turnir za mlade odbojkaše

Piše A. A.

Odbojkašku novu godinu u Kaštelima otvorit će 2. Turnir za mlade odbojkaše (2006. godište i mlađe) te odbojkašice (2007. godište i mlađe) – Ribola Kaštela Open 2023. Održat će se u nedjelju, 8. siječnja, s početkom u 9.30 sati u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom, a organiziraju ga ove godine zajedno OK Ribola Kaštela i ŽOK Ribola Kaštela. 

Pobjednici prvog turnira – OK Ribola Kaštela – ove će godine odmjeriti snage s Marsonijom i Splitom, a u ženskoj konkurenciji ŽOK Ribola Kaštela natjecat će se s ekipama Sinja, Splita i Brda. Egzibicijsku utakmicu male odbojke odigrat će OK Ribola Kaštela s ekipom OK Brda. Svi mečevi igrat će se u dva dobivena seta, a ako bude neriješeno i treći set do 15 poena. 

Igrat će se paralelno na dva terena. Na prvom u ženskoj konkurenciji sljedeći je raspored:

– ŽOK Split – ŽOK Ribola Kaštela     

– OK Brda – ŽOK Sinj

– utakmica za treće mjesto 

– finale.

Raspored na drugom terenu:

– OK Ribola Kaštela – OK Marsonia

– egzibicijska utakmica male odbojke OK Ribola Kaštela – OK Brda

– OK Split – OK Marsonia

– OK Ribola Kaštela – OK Split.

Na svečanoj ceremoniji podijelit će se pehari, medalje i nagrade u obje kategorije najboljim ekipama i pojedincima. Nagrade i priznanja očekuju i najmlađe sudionike. 

‘Drago mi je što i drugu godinu uspijevamo organizirati turnir Ribola Open. Malo smo imali problema vezanih uz termine, nismo se mogli uskladiti, hara neka gripa i viroza, tako da će možda biti ekipa koje neće biti kompletne, ali to nam je najmanja briga. Najveće nam je zadovoljstvo što uspijevamo drugu godinu uz pomoć našeg generalnog sponzora Ribole organizirati festival odbojke za našu djecu. Smisao je zapravo da se svake godine okupljamo. Ove godine stavili smo uzrast 2007. kod curica koji je malo manje zastupljen s igrama i praktički nije nam uopće cilj ovog turnira ni nekakav rezultat, nego da djeca odigraju što više utakmica, da se upoznaju, druže i da brendiramo naš sport još više u našem gradu, ovoj županiji. ali i Hrvatskoj. Ideja vodilja je da i drugi klubovi po uzoru na nas organiziraju što više ovakvih turnira, tako da djeca imaju što više natjecanja. Zahvalio bih se i sponzorima – Riboli, ali i ŽOK Ribola Kaštela. To je zapravo logična suradnja, imamo istog sponzora, svakodnevno smo i u dvorani zajedno, tako da je cilj da se što više klubova uključi u ovaj turnir dugoročno i da zapravo pobjednici budu odbojka i naša djeca’, istaknuo je trener Ivan Rančić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)