Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:55 pm

Remi Rudeša i Varaždina u Kranjčevićevoj

Piše D. L.

U trinaestom kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige Rudeš je u Kranjčevićevoj s Varaždinom odigrao bez pogodaka. 

U prvom dijelu su obje ekipe imale svoje prilike. Varaždin je prvi zatresao mrežu u 17. minuti kada je loptu ubacio Marko Vukčević, a poentirao Niko Domjanić. Glavni sudac Dario Bel je, nakon konzultacija s VAR sobom, odlučio da se radi o nedozvoljenoj poziciji i pogodak je poništen.

Trener Rudeša Toni Golem pokazao je svoje nezadovoljstvo kada je u 31. minuti iz igre izvadio Karla Špeljaka. Mladog Zagrepčanina na posudbi iz slovenskog Celja zamijenio je iskusni Ivan Tomečak. Tomečak je zauzeo svoju prirodnu poziciju na desnom beku, dok je Ivan Pešić, koji je do tada držao tu poziciju, preselio na lijevo krilo.

Na samom početku drugog dijela Agon Elezi precizno je zapucao, ali lopta se od bloka pa potom i od stative odbila u korner. Elezi je ubacio iz kornera točno na glavu Marija Marine čiji je udarac završio malo iznad vrata.

Najbolju priliku domaćini su imali u 54. minuti susreta. Robin Simovic proigrao je Aleksu Latkovića čiji je udarac iz velike blizine zaustavio Oliver Zelenika. Nakon te sjajne obrane gostujućeg vratara, domaći čuvar mreže Matej Marković upisao je dvije svoje. Prvo je spriječio pokušaj Dimitra Mitrovskog, a nedugo zatim i udarac Michelea Šege.

Zahvaljujući sjajnim predstavama oba vratara danas su Rudeš i Varaždin podijelili bodove. Rudeš se i dalje nalazi na posljednjoj poziciji, dok momčad Marija Kovačevića zauzima šesto mjesto u ukupnom poretku.

U sljedećem kolu Varaždin dočekuje Dinamo, dok Rudeš dolazi na Poljud. 

Standings provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)