Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:10 pm

SVE ZA RONALDA Saudijska Arabija zbog nogometaša i njegove partnerice mijenja zakone

Piše M.K.

Cristiano Ronaldo (37) ne smije igrati za Al Nassr dok ne odradi dvije utakmice suspenzije koje vuče iz Manchester Uniteda zbog razbijanja mobitela dječaku, a za to vrijeme njegovi odvjetnici rade punom parom da ne bi imao problema sa saudijskim zakonom, pišu 24sata.

Stigao je u Rijad sa svojom partnericom i zaručnicom Georginom, no bračni status brani mu da s njom živi u toj zemlji. Naime, izvanbračni partneri ne smiju živjeti zajedno. Ali ako ste Cristiano Ronaldo i imate ugovor od 200 milijuna eura u sezoni, to vam neće stvarati problem.

Saudijske vlasti odlučile su zažmiriti na taj prekršaj Portugalca i Španjolke, tvrdi španjolska novinska agencija EFE. Uskoro bi trebali uvesti i neke izmjene kako bi sve bilo crno na bijelo.

‘Iako zakon i dalje brani zajednički život bez bračnog ugovora, vlasti su odlučile okrenuti glavu i ne progoniti ikoga. Naravno da se zakoni gledaju kad je u pitanju problem ili kriminal’, rekao je jedan pravnik upućen u tematiku.

Najplaćeniji sportaš svijeta i novi sportski ambasador Saudijske Arabije tako zbog životnog stila ipak neće završiti iza rešetaka. Priznat ćete, to bi bio neviđeni paradoks.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)