Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:35 pm

DODIJELJENE NAGRADE Završen 2. turnir Ribola Kaštela Open 2023.

Piše M.K.

Drugi turnir Ribola Kaštela Open 2023. osvojili su u ženskoj konkurenciji ‘OK Brda’, a u muškoj OK ‘Split’, a pehare i medalje uručio im je župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban

Drugoplasirana ženska ekipa je OK Split, treća ŽOK Ribola Kaštela, a četvrta ŽOK Sinj. Njima je pehare i medalje predala Dora Matas iz ŽOK Ribola Kaštela. 

Trećeplasiranoj momčadi OK Marsonia pehar i medalje je uručio Ante Kulušić iz OK Ribola Kaštela, a drugoplasiranima OK Ribola Kaštela sportski novinar Zdravko Reić.

Plakete najboljim igračima i trenerima podijelili su treneri Ivan Rančić (OK Ribola Kaštela) i Zoran Grgantov (ŽOK Ribola Kaštela), a dobili su ih: tehničari Darijan Grgić (OK Ribola Kaštela) i Marta Barišić (ŽOK Ribola Kaštela), blokeri Manuele Šutić (OK Ribola Kaštela) Paola Vrekalo (OK Brda), libero Andrej Kalanj (OK Marsonia) i Marija Bulj (ŽOK Sinj), primači Toni Mrduljaš (OK Split) i Roza Draganić Strgačić (OK Split), napadači Ivan Omašić (OK Split) i Marijeta Bagat (OK Brda) te treneri Džemal Ćebo (OK Split) i Ivan Andromak (OK Brda).

Odigrano je ukupno osam utakmica, a u ženskoj konkurenciji postignuti su sljedeći rezultati: OK Split – ŽOK Ribola Kaštela 2:1, OK Brda – ŽOK Sinj 2:0,  ŽOK Ribola Kaštela – ŽOK Sinj 2:0 i OK Brda – OK Split 2:0. 

U muškoj konkurenciji: OK Ribola Kaštela – OK Marsonia 2:1, OK Split – OK Marsonia 2:1 i OK Ribola Kaštela – Split 0:2, a u egzibicijskoj utakmici Male odbojke OK Brda je pobijedio OK Ribola Kaštela s 2:0.

‘Čestitamo pobjedničkim ekipama, nagrađenim pojedincima i svim ostalim sudionicima, jer na ovom turniru svi dobivaju pehare i medalje te Hvala svima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta’, poručili su organizatori za kraj.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)