Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
12:44 pm

Centar za razvoj vrijednosti čini turizam pristupačnijim za osobe s invaliditetom

Piše P. I.

Udruga Centar za razvoj vrijednosti trenutno provodi projekt edukacije hotelskih djelatnika za bolji pristup gostima s invaliditetom u svojim smještajnim jedinicama. Projekt pod nazivom ‘Inkluzivan turizam – ljepote turizma za sve’ sufinancira Ministarstvo turizma i sporta te podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, a isti ima za cilj povećati pristupačnost turističkih usluga za osobe s invaliditetom. 

U sklopu projekta, udruga izrađuje katalog prilagođenih smještaja u Republici Hrvatskoj, pruža poslovna savjetovanja hotelima i drugim smještajnim objektima i nudi besplatnu edukaciju iz osnova hrvatskog znakovnog jezika za sve hotelske djelatnike. 

Projekt će doprinijeti razvoju vještina za pristup i komunikaciju hotelskih djelatnika s gostima s invaliditetom, a s druge strane, osobama s invaliditetom olakšat će konzumiranje turističkih usluga. Više o projektu pročitajte na web stranici udruge.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)