Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:18 pm

Hugo Lloris se oprostio od francuske reprezentacije

Hugo Lloris se oprostio od francuske nogometne reprezentacije. Legendarni 36-godišnji vratar je bio kapetan reprezentacije i rekorder po broju nastupa s njih čak 145. Lloris je s Francuskom osvojio Svjetsko prvenstvo 2018. i Ligu Nacija 2021., a bio je i u finalu Eura 2016. i Svjetskog prvenstva 2022.

– Dođe trenutak kada morate znati kad treba reći zbogom. Reprezentacija nije privatna, svi se moramo tako ponašati, prije svega ja. Mislim da je ekipa spremna za nastavak bez mene, a ima i golmana Maignana, koji je spreman. Ja sam 14 godina u reprezentaciji, vrijeme je da priliku dobio i drugi – zaključio je Lloris.

Na njegovo povlačenje nije ostao ravnodušan ni izbornik Didier Deschamps.

-On je imao svoje mjesto u momčadi, no odlučio se povući i to moramo poštovati. Mimo svih trofeja koje je osvojio i rekorda koje je postavio, Hugo je izvanredna osoba na ljudskoj razini. Bio je kapetan kad sam postao trener 2012. godine, držao sam mu traku oko ruke i nikada nisam morao požaliti, upravo suprotno – izjavio je Didier Deschamps.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)