Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:01 am

Gattuso: Penali su sreća, znam to jer sam osvojio Svjetsko prvenstvo na taj način

Real Madrid je sinoć u polufinalu španjolskog superkupa  nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca svladao Valenciju i plasirao se u finale, gdje ga čeka pobjednik susreta Betisa i Barcelone. Nakon regularnih 90 minuta je bilo 1:1, a nakon penala je Real slavio 4:3.

Karim Benzema je ‘kraljevski klub’ doveo u vodstvo u 39. minuti iz penala.  Za Valenciju je izjednačio Samuel Dias Lino u 46. minuti. U nastavku nije bilo golova, a tragičar kod penala je bio Jose Gaya koji je promašio zadnji jedanaesterac i tako poslao Real u finale.

Nakon utakmice je izjavu dao trener Valencije Gennaro Gattuso.

– Mi smo mlada momčad koja je pokazala da ima kvalitetu. Odigrali smo sjajnih 120 minuta protiv ekipe koja ima najbolje igrače i najboljeg trenera. Ponosan sam na momčad, puno smo pretrčali. Ovo je put kojim moramo ići, to nam je nedostajalo protiv Cadiza. Zadovoljan sam kako smo taktički odigrali, ali nismo imali sreće, kod penala. Znam da su penali sreća jer sam osvojio Svjetsko prvenstvo na taj način – zaključio je Gattuso.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)