Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:45 pm

GOLEM O HAJDUKU BEZ LIVAJE I KROVINOVIĆA: Nama nedostaju trojica, čistimo se kartona

Trener Rudeša Toni Golem prokomentirao je remi s Varaždinom (0:0):

– Bili smo danas bolji nego protiv Slaven Belupa. Uspjeli smo stvoriti nekoliko konkretnih prilika, ali tako je i ta kriza realizacije nažalost došla do većeg izražaja. Opet smo neporaženi, ali još nema prve pobjede.

Očekuje vas prvo utakmica u kupu protiv Slaven Belupa, pa onda putujete prema Splitu, gdje vas dočekuje Hajduk bez Livaje i Krovinovića. Kakav Hajduk očekujete?

– Nama nedostaju Campos, Srbljinović i Latković. Čistimo se kartona, haha.  Očekujem napadački Hajduk. Došao je novi trener Karoglan i pobijedili su na teškom gostovanju u Koprivnici. Tu pobjedu sigurno žele potvrditi pred svojom publikom. Dolazi im posljednja momčad lige i očekujem da će navaliti. Hajduk ima kvalitetu, ali idemo mi prvo dati sve od sebe protiv Slavena pa ćemo se skoncentrirati na subotu.

Jeste li u ovoj utakmici bili najbliže pobjedi od kada ste trener Rudeša?

– Od kad sam ja tu sigurno. Nismo nikada imali ovaj omjer prilika, ali dosta nas muči taj problem u realizaciji. U prošloj nam je utakmici Slaven lakše stvarao šanse nego danas Varaždin. Moram priznati da je Rudeš ove sezone bio bliže pobjedi u onoj utakmici s Osijekom u Kranjčevićevoj, ali tada nisam bio trener – zaključio je Golem. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)