Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:46 pm

RUKOMET: Slovenci iznenadili domaće Poljake, Vujović nije uspio s Iranom pobijediti Crnu Goru

Odigrane su utakmice u skupinama A, B, C i D Svjetskog prvenstva u rukometu. 

U skupini A je Španjolska pobijedila Čile 34:26, dok je Crna Gora svladala Iran Veselina Vujovića 34:31. Španjolska ima četiri boda, Crna Gora i Iran imaju po dva boda, dok je Čile bez bodova. U posljednjem kolu se sastaju Iran i Španjolska, te Čile i Crna Gora.

U skupini B je Slovenija iznenadila domaćina Poljsku i pobijedila 32:23, dok je Francuska očekivano slavila protiv Saudijske Arabije 41:23. Francuska i Slovenija imaju po četiri boda, dok su Saudijska Arabija i Poljska bez bodova. U zadnjem kolu se sastaju Francuska i Slovenija, te Poljska i Saudijska Arabija.

U skupini C je u južnoameričkom okršaju Brazil svladao Urugvaj 35:24, dok je Švedska očekivano pobijedila Zelenortsku Republiku 34:27. Švedska je vodeća s četiri boda, Brazil i Zelenortska Republika imaju po dva boda, dok je Urugvaj bez bodova. U posljednjem kolu se sastaju Brazil i Zelenortska Republika, te Švedska i Urugvaj.

U skupini D je Mađarska svladala Island 30:28, dok je Portugal bio bolji od Južne Koreje 32:24. Mađarska je vodeća s četiri boda, Portugal i Island imaju po dva boda, dok je Južna Koreja bez bodova. U posljednjem kolu se sastaju Portugal i Mađarska, te Island i Južna Koreja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)