Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:15 pm

NIŠTA OD MIROVINE Miočić objavom razveselio brojne fanove

Piše M.K.

UFC je otpustio Francisa Ngannoua, a samim tim mu i oduzeo pojas prvaka teške kategorije te najavio organizaciju meča za novog prvaka. U toj borbi će se 4. ožujka naći Jon Jones i Ciryl Gane, što je kod mnogih fanova borilačkih sportova rezultiralo pitanjem zašto je preskočen Stipe Miočić (41).

Špekuliralo se da američki Hrvat nije spreman, a neki su tvrdili da ga UFC nije ni kontaktirao vezano za borbu. No, to nije točno. Miočić se oglasio na Twitteru i najavio je svoju novu borbu.

‘4. ožujka, sviđa mi se. Mene čeka pobjednik u srpnju’, napisao je Miočić i demantirao tako sve one koji su ga poslali u mirovinu. 

Miočić se nije borio od ožujka prošle godine, kad ga je nokautirao Francis Ngannou, piše Index.

March 4th – I like it.

I got winner in July.

— Stipe Miocic (@stipemiocic) January 15, 2023

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)