Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:07 pm

RUKOMET: Njemačka u derbiju svladala Srbiju

Odigrane su utakmice u skupinama E, F, G i H Svjetskog prvenstva u rukometu.

U derbiju skupine E Njemačka je svladala Srbiju 34:33, dok je Katar pobijedio Alžir 29:24. Njemačka vodi s četiri boda, Srbija i Katar imaju po dva, dok je Alžir bez bodova. U zadnjem kolu se sastaju Srbija i Katar, te Njemačka i Alžir.

U skupini F je Nizozemska uvjerljivo pobijedila Sjevernu Makedoniju 34:24, dok je Norveška slavila protiv Argentine 32:21. Norveška i Nizozemska imaju po četiri boda, dok su Argentina i Sjeverna Makedonija bez bodova. U posljednjem kolu će se za prvo mjesto sučeliti Norveška i Nizozemska, dok će se za treće mjesto boriti Argentina i Sjeverna Makedonija.

U skupini G je Hrvatska uvjerljivo slavila protiv SAD-a 40:22, dok je Egipat očekivano pobijedio Maroko 30:19. Egipat je vodeći s četiri boda, Hrvatska i SAD imaju po dva boda, dok je Maroko bez bodova. U zadnjem kolu se sastaju Hrvatska i Maroko, te Egipat i SAD.

U skupini H je Danska očekivano pobijedila Bahrein 36:21, dok je Belgija iznenadila Tunis i slavila 31:29. Danska je vodeća s četiri boda, Belgija ima dva boda, dok Tunis i Bahrein imaju jedan bod. U zadnjem kolu se sastaju Danska i Tunis, te Bahrein i Belgija.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)