Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:54 am

Galtier: Nisam navikao gledati ljestvicu, ali morat ću se priviknuti

PSG je u 19. kolu Ligue 1 poražen na gostovanju kod Rennesa 0:1. Pobjednički gol za ekipu Lovre Majera je zabio Hamari Traore u 65. minuti. Hrvatski reprezentativac je za domaćina igrao do 89. minute. Ovim porazom je PSG ostao na samo tri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Lens i pet bodova prednosti u odnosu na trećeplasirani Marseille Igora Tudora.

Nezadovoljan je nakon utakmice bio trener Parižana Cristophe Galtier.

–  Znali smo da ćemo imati tešku utakmicu i dobili smo je. Moramo pronaći puno više ritma i intenziteta. Imali smo posjed, ali bez stvaranja opasnosti. Rennes je branio previše lagano. Nisam navikao gledati ljestvicu, ali morat ću se priviknuti. Iza nas su Lens i Marseille koji igraju sjajan nogomet i imaju nevjerojatan broj bodova. Prvenstvo će biti tijesno. Možemo smisliti tisuću izgovora, istina bilo je Svjetsko prvenstvo i bili smo raspršeni osam tjedana. Neću govoriti o brizi, ali pod hitno moramo naći koheziju i ritam koji smo imali prije Svjetskog prvenstva – zaključio je trener Parižana Cristophe Galtier.

 

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)