Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:02 am

Klopp: Ne može se živjeti od stare slave

Liverpool je trenutno u nizu od tri utakmice bez pobjede u svim natjecanjima, i nalaze se na razočaravajućem devetom mjestu u Premierligi. Pred novinare je, uoči susreta u FA kupu na gostovanju kod Wolvesa, promjene najavio trener ‘redsa’ Jurgen Klopp.

– Odan sam i mislim da bi svi trebali biti. Ali nisam previše odan. Ako imate dobrog igrača koji je u prošlosti činio dobre stvari, ponekad možete zaključiti da je odradio svoje. Ako možete ojačati momčad dolaskom drugog igrača koji će ga zamijeniti, to ima smisla. Ne može se živjeti od stare slave. Kad sam napustio Dortmund, rekao sam da se stvari moraju promijeniti. Ovdje je bila drugačija situacija, ali postoje sličnosti. Mnoge stvari će se morati promijeniti, ili ću otići. Koliko ja znam, neću otići. To znači da postoji situacija u kojoj je potrebno promijeniti stvari za budućnost, ne sada, već ovog ljeta – izjavio je Nijemac kojeg ugovor s Liverpoolom veže do 2026. godine. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)