Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:03 am

ERIK TEN HAG: Izgubili smo već upisane bodove

Manchester United je u zaostalom susretu engleske Premierlige odigrao 1:1 na gostovanju kod Crystal Palacea.

‘Crveni vragovi’ su poveli u 44. minuti pogotkom Bruna Fernandesa, te su bili na odličnom putu prema desetoj pobjedi u nizu. Ipak, i prvoj minuti sudačke nadoknade, Michael Olise je sjajno pogodio iz slobodnog udarca, osigurao bod domaćinu. Da stvar bude gora za Manchester United, Casemiro je u 80. minuti dobio žuti karton zbog kojeg će pauzirati iduću utakmicu, kada u derbiju gostuju kod Arsenala. Nezadovoljan je poslije utakmice bio trener gostiju Erik ten Hag.

– Izgubili smo već upisane bodove. Kad vodiš dvije minute prije kraja, nije se lako pomiriti s remijem. Imali smo puno prostora u drugom poluvremenu za zabiti drugi gol i riješiti utakmicu, no nismo išli na drugi pogodak. Zbog toga moram kritizirati svoju momčad. Na kraju nas je nesretan trenutak u završnici koštao bodova – izjavio je ten Hag, koji se potom osvrnuo na derbi susret s Arsenalom iduće kolo.

– Šteta što protiv Arsenala nećemo imati Casemira, on nam je jako važan igrač, ali Arsenala smo dobili u prvom djelu sezone bez njega. Sada to moramo ponoviti  – zaključio je trener Manchester Uniteda.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)