Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:09 pm

ODBOJKAŠKI TURNIR: 165 natjecatelja sudjelovalo na ‘Split Openu 2023.’

Piše A. A.

Šesto po redu izdanje tradicionalnog međunarodnog turnira u odbojci naziva ‘Split Open 2023.’, u organizaciji udruge KROL Split, okupilo je 165 natjecatelja, odnosno 20 ekipa. Istovremeno je proslavljeno 20 godina od osnutka i rada te udruge. 

Natjecanja su se održavala u kategorijama mix i ženskih ekipa na lokacijama ŠC ‘Poljud’ i OŠ ‘Žnjan-Pazdigrad’ (smo kvalifikacije). 

Najbolje ženske ekipe bile su:

1. ‘Carice’ – ROS Split

2. ‘Dišpet’ – KROL Split

3. ‘Libero’ – Split.

Foto: KROL Split

Pobjedu u mix ekipama odnijeli su:

1. ‘Ekipa’ – KROL Split

2. ‘Slučajni partneri’ – ROS Split

3. ‘Srcem za odbojku1’ – Tuzla (BiH).

Foto: KROL Split

Na svečanoj večeri u restoranu Stari mornar dodijeljena su priznanja pobjedničkim ekipama. Proslava obljetnica osnutka udruge uveličana je velikom svečanom tortom za sve prisutne. 

‘Uživalo se u dobroj hrani, druženju i plesu. Svi sudionici bili su oduševljeni organizacijom natjecanja i svečanom večerom kao krunom uspjeha ovakve zahtjevne organizacije. Već su sada najavili dolazak i sljedeće godine.

Veliko hvala našim donatorima – Gradu Splitu, Turističkoj zajednici grada Splita, Turističkoj zajednici Splitsko-dalmatinske županije, tvrtkama Promet Split, Split parking i Lovrinac, OTP banci – bez čije pomoći ne bismo mogli realizirati tako zahtjevan projekt. Veliko hvala i donacijama iz asortimana firmi Bobis, Babić i Hrstić kao i Panu, Cetini i Dalmacijavinu’, poručili su iz udruge KROL Split. 


Foto: KROL Split

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)