Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:33 am

Guardiola: Ne možete očekivati da ćemo voditi Tottenham 3:0 nakon pola sata

Piše A.T.

Manchester City je izveo veliki preokret i pobijedio Tottenham 4:2 u zaostaloj utakmici engleske Premierlige.

‘Spursi’ su vodili 2:0 na poluvremenu pogocima Dejana Kuluševskog u 44. minuti i Emersona Royala u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. ‘Građani’ su u razmaku od samo 12 minuta preokrenuli rezultat. Julian Alvarez je smanjio rezultat u 51. minuti, a samo dvije minute kasnije je Erling Haaland izjednačio na 2:2. Za potpuni preokret je zabio Riyad Mahrez u 63. minuti. Konačni rezultat je postavio Mahrez u 90. minuti. Ivan Perišić je igrao za goste do 69. minute.

Bez obzira na pobjedu, kritičan je prema svojim igračima, ali i navijačima bio trener domaćih Pep Guardiola.

– Daleko smo od one forme u kojoj želimo biti. Kao da nema žara u mojim igračima. Osvojili smo četiri od pet zadnjih Premierliga, možda je to uspavalo moje igrače, ali ja želim tu strast koju smo imali kad smo prvi put osvojili Premierligu. Nisu tu strast imali ni naši navijači, koji su bili tihi prvih 45 minuta. Ne možete očekivati da ćemo voditi Tottenham 3:0 nakon pola sata, i kada se to ne dogodi, početi zviždati. Tottenham je sjajna ekipa i nije lako igrati protiv njih. Možda smo i navijači razmazili previše – zaključio je trener ‘građana’ Pep Guardiola.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)