Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:02 pm

NEOBIČNA SITUACIJA: Svladao Budimira, a onda iza utakmice potezom šokirao svih!

Piše D. F.

U derbiju devetog kola Premier lige Bosne i Hercegovine Željezničar je u ponedjeljak navečer s 2:1 svladao Široki Brijeg. 

Trener domaćih Nermin Bašić nakon pobjede do koje je njegova momčad došla u 93. minuti šokirao je svih nakon što je ponudio ostavku.  

– Prekinuli smo crni niz, a posebno lijepo je što smo zadnjih 15 minuta igrali s pet igrača ispod 21 godine. Čestitam svojim momcima. Prošli smo pakao mjesec dana. Pobijedili smo kvalitetnog protivnika. Poslije poraza od Slobode, petog u nizu, nisam htio ostaviti ekipu na cjedilu, ali bez obzira na ovu pobjedu dajem svoju funkciju na raspolaganje. Ova pobjeda ništa ne mijenja. Smatram se odgovornim za ovu situaciju – rekao je Bašić. 

No, Upravni odbor odbio je njegovu ostavku te će Bašić i dalje ostati na kormilu Želje. 

Tablice omogućuje Sofascore
Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)