Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:29 pm

TUŽNA STRANA HNL-a: Što ostaje ako maknete Hajduk? Koga to uopće zanima?

Utakmica između Rudeša i Varaždina (0:0) odigrana je pred 364 gledatelja. Ambijent je bio niželigaški, ali u ligi u kojoj svaki zagrebački kvart ima pravo nastupa u SuperSport HNL-u, s obzirom da može nastupati u Kranjčevićevoj, već smo s godinama navikli i na gore atmosfere pa i na dvoznamenkast broj gledatelja.

No, ono što nas je ovoga puta nagnalo na tekst jest broj medija koji je nazočio utakmici. Dalmatinski portal je poslao svog dopisnika ponajprije zbog toga što je trener Rudeša Toni Golem, koji je sezonu počeo na klupi juniora ‘bijelih’, a u idućem kolu igra protiv Hajduka na Poljudu. Pa, eto, valjda će biti zanimljivo čuti od njega koju riječ nakon Varaždina, a ususret tom dvoboju.

No, nakon susreta su bila zatvorena vrata press-salona, a iz Zagreba smo dobili poruku:

– Pitat ću ima li presica, trenutno sam jedini novinar ovdje.

Podsjetimo još jednom, i mi smo tu samo zbog kojeg pitanja vezano za najavu sljedećeg prvenstvenog kola i susreta Hajduk – Rudeš. Na kraju je presica održana, a uz našeg suradnika je stigao samo još jedan kolega iz Zagreba. Što, dakle, ostaje ako maknete Hajduk? Koga bi ova liga uopće zanimala? I gdje još prvotimci poput onih od Rudeša mogu doživjeti pravi prvoligaški ambijent?

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)