Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
10:21 am

Evo kako će Grad Sinj obilježiti blagdan Svih svetih

Piše A. A.

Grad Sinj će prigodno, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća, obilježiti blagdan Svih svetih.

Sutra, 1. studenog, u 8 sati i 30 minuta planirano je paljenje svijeća i polaganje vijenaca kod središnjeg križa na groblju sv. Frane u Sinju, u 9 sati na spomen-obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu u ‘Spomen parku hrvatskih branitelja Domovinskog rata’ (ispred zgrade Gradske uprave) te u 9 sati i 30 minuta ispred biste prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana na istoimenom gradskom trgu. U 10 sati u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske služit će se sveta misa.

Delegacija Grada Sinja sutra će položiti vijence i zapaliti svijeće na grobovima pokojnog gradonačelnika Ivice Glavana na groblju Svetog Roka u Udovičićima i bivšeg gradonačelnika Nikole Tomaševića na groblju svetoga Nikole u Brnazama.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)