Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:30 pm

MEVZA U KAŠTELIMA: OK Ribola je domaćin četvrtog odbojkaškog turnira

Piše M.K.

OK Ribola Kaštela domaćin je četvrtog turnira MEVZA-e, a ugostit će austrijsku ekipu Union Waldviertel i slovenski OK Merkur Maribor. 

Turnir će se održat u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom od 24. do 26. siječnja, po sljedećem rasporedu: u utorak, 24. siječnja OK Ribola Kaštela – Union Waldviertel, dan kasnije OK Merkur Maribor-Union Waldviertel te u četvrtak, 27. siječnja OK Ribola Kaštela – OK Merkur Maribor. Početak svih utakmica je u 17.30 sati.

Igrač OK Ribola Kaštela Rajko Strugar kratko je najavio turnir: ‘Napokon je došao turnir MEVZA-e u Kaštela, svima će prijati da igraju utakmice kod kuće, iako moram priznati kako nam je veći fokus na domaće prvenstvo. Zbog ozljeda smo oslabljeni za par igrača, no pokušat ćemo upisati prvu pobjedu u MEVZA-i. Želimo dali navijačima podsticaj za naredni i najvažniji dio sezone koji nam predstoji, da dolaze u sto većem broju.’

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)