Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:43 pm

Neville i Carragher se posvađali oko novog prvaka Engleske

Sportski komentatori Sky Sportsa Gary Neville i Jaime Carragher su se posvađali oko pitanja tko će postati novi prvak Engleske. Trenutno Arsenal ima pet bodova više i utakmicu manje u odnosu na ‘građane’, ali to nije dovoljno legendarnom braniču Manchester Uniteda.

– Mislim da će Manchester City osvojiti naslov. ‘Građani’ još nisu ubacili u petu brzinu. Kada to naprave, neće ‘topnicima’ biti lako. Bit će pod velikim pritiskom. Kada sam ja igrao za Manchester United, jednom je neočekivano na polovici sezone vodio Blackburn, par godina kasnije Newcastle. Imali su sličnu prednost kao danas Arsenal. Blackburn je izdržao, na kraju su imali bod prednosti u odnosu na nas. Newcastle nije izdržao, mislim da neće ni Arsenal ove sezone. Kada dođe zadnjih devet kola, onda ćemo vidjeti kakvi su. Nije lako to izdržati – izjavio je Gary Neville.

Njegovo mišljenje nije dijelio njegov kolega, legendarni branič Liverpoola Jaime Carragher.

–  Mislim da će Arsenal osvojiti naslov. Na stranu bodovna prednost, igraju dobro, pogotovo u velikim utakmicama. Poslije pauze zbog Svjetskog prvenstva, prošetali su se protiv odličnog Brightona, igrali 0:0 s Newcastleom koji ima najbolju obranu lige, u gostima svladali gradskog rivala Tottenhama i sada svladali Manchester United. To su sve teške utakmice, pogotovo zadnja dva derbija gdje su uzeli puni plijen. Ja također očekujem od Cityja da ubaci u brzinu više, počne nizati pobjede, ali kad dođe završnica Lige prvaka, ne znam koliko će moći igrati na dva kolosijeka. Zbog toga prednost dajem Arsenalu – izjavio je Carragher.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)