Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:17 am

STEFANO PIOLI: Moramo zašutjeti i vratiti se treninzima

Lazio je na svom Olimpicu nokautirao Milan 4:0 u 19. kolu Serie A. 

Domaćina je u vodstvo doveo Sergej Milinković – Savić već u četvrtoj minuti. Vodstvo ‘nebeskoplavih’ je povećao Mattia Zaccagni u 38. minuti. Na 3:0 je povećao Luis Alberto iz penala u 67. minuti, a konačni rezultat je postavio Felipe Anderson u 75. minuti. Ante Rebić je za ‘rossonere’ ušao u igru u 79. minuti, a Toma Bašić za domaćine u 83. minuti.

Ovo je bila čak peta utakmica u nizu za Milan bez pobjede, kojom su se praktički oprostili od borbe za naslov, jer na polovici sezone Napoli ima čak 12 bodova više. Nezadovoljan je nakon utakmice bio trener gostiju Stefano Pioli.

– Moramo zašutjeti i brzo se vratiti treninzima. Ne igramo u skladu s našim mogućnostima. U posljednja dva tjedna nemamo ni rezultat ni igru. U ovom trenutku ne funkcioniramo dobro ni mentalno ni taktički. Taktički aspekt se pogotovo osjetio kod prva dva gola Lazia. Stvorili smo neke šanse na utakmici, ali smo loše igrali kad nismo imali loptu. Ne trebamo se opterećivati ljestvicom, najvažnije je da se vratimo pobjeđivanju – zaključio je trener Milana Stefano Pioli.

 

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)