Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
7:45 pm

STRAVA U NJEMAČKOJ Trudnica izbodena nasred ulice

Piše M.K.

U Leverkusenu (Sjeverna Rajna-Vestfalija) u petak navečer nasred ulice je ubijena 34-godišnja trudnica, piše Fenix Magazin.

Nesretna žena je izbodena nožem, a od zadobivenih ozljeda preminula je na mjestu zločina. Uhićen je 35-godišnji napadač za kojeg se sumnja da je bio u vezi sa žrtvom.

Policija u Kölnu je priopćila kako je reanimacija nesretne žene bila neuspješna.

‘Zločin se dogodio u četvrti Rheindorf nešto prije 21 sat. Stanovnici su čuli vapaje u pomoć i zvali hitnu pomoć, a osumnjičeni 35-godišnji muškarac je sam zvao policiju’, priopćila je policija.

Daljnji detalji zločina još nisu poznati. Do sada su istražitelji iz odjela za ubojstva pretpostavljali da su žrtva i počinitelj bili u vezi. Istraga je u tijeku.

‘Ne očekuju se dodatne informacije prije ponedjeljka poslijepodne’, rekla je policija.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)