Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:09 am

DANI ALVES IZ ZATVORA: Otišao sam od kuće sa 15 godina, prevladao sam teške situacije i ranije, pa ću i ovu

Dani Alves, bivši nogometaš, koji je od 20. siječnja zadržan u pritvoru bez jamčevine, optužen za silovanje 23-godišnjakinje 30. prosinca u noćnom klubu Sutton u Barceloni, zatražit će privremeno puštanje na slobodu.

Španjolski mediji izvještavaju da će  Alvesov odvjetnik Cristobal Martell uputiti žalbu sudu u Barceloni da se bivšeg nogometaša pusti uz jamčevinu. Planiraju sudu predstaviti jamstva da će Brazilac ostati u svom domu u Barceloni sve do kraja suđenja. Uz visoku jamčevinu, Alves planira sudu dostaviti putovnica, a pristaje i na nošenje telematske narukvice.

 – Prihvatit ću ono što dolazi. Otišao sam od kuće kad sam imao samo 15 godina. Prevladao sam vrlo teške i komplicirane situacije u životu. Ovo će biti još jedan koji će proći. Ne bojim se ničega – izjavio je Brazilac, koji se trenutno nalazi u zatvoru Brians 2 u Sant Esteve Sesroviresu.

Dani Alves je u početku negirao optužbe, no sada tvrdi da je imao seksualni odnos sa žrtvom, no uz njen pristanak.

– Dani Alves se bojao javno otkriti da je bio nevjeran svojoj supruzi – izjavio je njegov odvjetnik, koji je tako otkrio zbog čega je bivši nogometaš promijenio iskaz.

Ako se bivši nogometaš proglasi krivim za silovanje, čeka ga između četiri i 12 godina zatvora.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)