Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:57 pm

Sean Dyche je novi trener Evertona

Sean Dyche je novi trener Evertona. Klub je objavio na svojim službenim stranicama da je ugovor s novim trenerom potpisan do ljeta 2025. godine. Dyche će na Goodisonu debitirati u subotu, kada Everton dočekuje trenutno vodeći Arsenal.

– Čast mi je biti trenerom ovoga kluba. Moj stručni stožer i ja napravit ćemo sve da se ovaj veliki klub vrati na pravi put. Znam sve o tome koliko navijačima znači ovaj klub i spreman sam za posao. To podrazumijeva jako puno znoja i truda, ali želimo vratiti navijačima dobar osjećaj i trebamo njihovu podršku – izjavio je iskusni 51-godišnji stručnjak.

Sean Dyche je ime stekao u Burnleyu, kojeg je vodio punih 10 godina, od 2012. do 2022. godine. S Burnleyem je u prvoj sezoni ostvario promociju u Premierligu, a najveći uspjeh je s Burnleyem ostvario 2018. godine kada su završili sedmi te izborili nastup u Europskoj ligi. Dyche je u Burnleyu otkaz dobio u travnju prošle godine kada su bili u zoni ispadanja, te su na kraju bez njega i ispali iz lige.

Na klupi Evertona Dyche je naslijedio Franka Lamparda, koji mu je ostavio momčad koja se nalazi na predzadnjem mjestu na ljestvici i koja nikoga nije pobijedila u posljednjih sedam susreta. Everton je posljednji put ispao iz lige davne 1951. godine.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)