Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
6:25 pm

NOVA LJUBAV? Anamarija Asanović u zagrljaju tajanstvenog muškarca

Piše A. A.

Poznata splitska dizajnerica objavila je fotografiju na kojoj pozira s osmjehom od uha do uha u zagrljaju tajanstvenog muškarca. Uz fotografiju je dodala i emotikon srca. Privatni život kćerka bivšeg nogometnog reprezentativca Aljoše Asanovića drži podalje od očiju javnosti.


Nakon što se razišla s dugogodišnjim partnerom, trenerom jedrenja, Marinom Siriščevićem s kojim je dobila kćer Zorku, nije otkrivala svoj ljubavni status.

– Voljela bih znati koja je nova ljubav mojega života jer je nemam. Baš sam iznenađena. Još ništa od mojega ljubavnog života. – rekla je Anamarija nedavno za Story.hr pričajući o svom ljubavnom životu.

Dizajnerica reda svoje modne uspje, često uživa u putovanjima, a možda je došlo vrijeme da na njezino srce osvoji novi muškarac.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)